10 Ocak 2009 Cumartesi

Bölüm 1:
Sokka ve Katara ile konuştuktan sonra Kyoshi kasabası sakinlerine yardım etmek için merkeze doğru ilerliyoruz. Karşımıza çıkan turuncu köprüden geçtikten sonra hemen yeşil elbiseli kızımız Suki ile konuşuyoruz. Suki bize tapınağın etrafını Boar – Coonj’ların sardığını, bunları temizlememiz gerektiğini söylüyor. Seri Hava Topu atakları ile bu işlemi tamamladıktan sonra tekrar Suki’nin yanına dönüyoruz. Onunla kısa bir konuşma yaptıktan sonra temizlediğimiz alandaki temsili tapınağa gidip meditasyonumuzu yapıyoruz.
-Meditasyon:
Bu tarz bölümler ara ara karşımıza çıkacak ancak oldukça basit olduğu için ilk ve son defa açıklayalım; sağlığımızın eski haline gelmesi için ekran karardığı anda karşınıza gelen resimlere tıklamanız gerekiyor. Oldukça basit değil mi? Tabii bir müddet sonra resimlerin oldukça hızlı bir şekilde hareket ettiğini belirtmekte yarar var, fareyi iyi kavrayın!
Meditasyonumuzu yaptıktan sonra ise karşımıza çıkan Fire Nation askerlerini atlatmamız gerekli, onları da gerek hava topu gerekse üflemeli hava saldırımızla elimine ettikten sonra hemen Appa’nın yanına koşuyor ve havalanıyoruz…
-Appa’lı dakikalar:
Appa ile ilerlediğimiz bu tarz bölümlerde yapmamız gerek şey karşı ataklardan korunup, düşmanlarımıza hava topları yollamak. Sağa ve sola doğru yaptığımız hareketler ile karşı tarafa hasar verirken, bir yandan da onlardan düşen bonusları alıp işimizi kolaylaştırabiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder